ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ..

Σε κάθε άντρα, γυναίκα, γονέα, έφηβο, μαθητή, φοιτητή, εργαζόμενο,  στέλεχος, τεχνοκράτη, ελεύθερο επαγγελματία, επιστήμονα, αθλητή,  καλλιτέχνη, δημιουργό που θέλει προσωπική ανάπτυξη και εξελικτική  αλλαγή , τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Εκεί που τελειώνει η Ψυχοθεραπεία, αρχίζει το Coaching.. Ζω την Ζωή που έχω σχεδιάσει για Μένα..Τέλος στις Διαγνώσεις..

Σε άτομα ψυχικά υγιή που ζητούν ευεξία, καλλιέργεια δεξιοτήτων και  αύξηση επιδόσεων..που θέλουν αλλαγές σε τομείς της ζωής τους, να  θέσουν και μα πετύχουν στόχους, να οργανώσουν καλύτερα τον χρόνο  τους, να απομακρύνουν εμπόδια και αρνητικές πεποιθήσεις που τους  κρατάνε πίσω, να αλλάξουν συμπεριφορές, να ενισχύσουν τα θετικά  τους συναισθήματα, να βελτιώσουν τις ανθρώπινες σχέσεις τους..

Σε όποιον/ -α αναζητά την δημιουργική αλλαγή στη ζωή του / -ης, να  γνωρίσει ιδιαίτερες ικανότητες και εγγενείς αδυναμίες, να αναπτύξει  θετικά σημεία, να επικεντρωθεί στο που θέλει να πάει, έχοντας σαφή

εικόνα του που βρίσκεται σήμερα, να ξεχωρίζει το όνειρο από τον  στόχο, να θέσει πρόγραμμα για την υλοποίηση των στόχων του και να  δεσμευτεί για αυτό..

Και τελικά, μέσα από την Αυτοπραγμάτωση, την Αυτορύθμιση και την  Ανατροφοδότηση..το Όραμα κινητοποιεί και η αίσθηση Πληρότητας  οδηγεί στην Ευτυχία..

ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ: Με ποιά λέξη – φράση κλειδί θέλετε να κλείσουμε  αυτή τη συνεδρία; 

«Θάρρος, Πυγμή..», Φ.Α. (53 ετών) Α.Αξιωματικός Στρατού

«Προσπαθώ να κατανοήσω..», Σ.Λ. (48 ετών) Επιχειρηματίας Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Ε.

«Ανακούφιση, Ενθουσιασμός..Θέλω Εξέλιξη!», Α.Δ. (39 ετών)  Τραπεζικός Υπάλληλος

«Το επόμενο βήμα..», Φ.Λ. (35 ετών) Νηπιαγωγός – Ψυχολόγος «Μετάβαση;», Κ.Τ. (38 ετών) Φυσικοθεραπευτής

«Θέλω!», Α.Κ. (42 ετών) Εργασιακή Ψυχολόγος

«Όταν κάτι το θέλω πραγματικά, μπορώ.», Γ.Σ. (46 ετών) Άνεργος «Πρέπει να φαίνεσαι!», Β.Β. (42 ετών) Ιδιωτική Υπάλληλος «Θέληση, κανένα εμπόδιο.», Δ.Ο. (26 ετών) Αστυνομικός «Όρεξη για ζωή.», Δ.Φ. (50 ετών) Πωλητής

«Πειθαρχία», Μ.Τ. (46 ετών) Κοινωνιολόγος

«Μου αρέσει η προοπτική», Σ.Σ. (42 ετών) Καλλιτέχνης «Δεσμευμένη», Κ.Β. (48 ετών) Ελεύθερη Επαγγελματίας «Η εστίαση βοηθάει», Ν.Γ. (50 ετών) Ιδιοκτήτρια e-Shop «Εξέλιξη», J.M. (56 ετών) Ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών

«Ίσως θέλω να προχωρήσω περισσότερο στα θέλω μου», Ε.Α. (25  ετών) Φιλόλογος

«Εαυτός μόνο δέκτης καλών ενεργειών», Γ.Β. (49 ετών) Ιδιοκτήτρια  Παιδικού Σταθμού

«Χρειάζομαι ένα καινούριο ξεκίνημα», Κ.Ν. (37 ετών) Επιχειρηματίας «Τάξη, πρόγραμμα), Ν.Σ. (42 ετών) Καθηγήτρια Αγγλικών «Τώρα!», Ε.Κ. (50 ετών) Δημόσιες Σχέσεις- Υπεύθυνη Επικοινωνίας «Είναι μονόδρομος», Μ.Χ. (25 τών) Αθλήτρια

«Στόχος, επιτυχία», Μ.Κ. (52 ετών) Ελεύθερη Επαγγελματίας «Επιτέλους!», Μ.Χ. (45 ετών) Ιδιοκτήτρια Κομμωτηρίου

«Κοντά σε νέα πύλη- Καλή αρχή», Ι.Κ. (35 ετών) Συνεργάτης Σύμβουλος Μάρκετινγκ Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

«Πάμε!», Ι.Γ. (46 ετών) Στέλεχος

Από την προνύμφη που ρουφάει αχόρταγα την γνώση, η χρυσαλλίδα  επεξεργάζεται μέσα στο κουκούλι τα όσα έμαθε, αρχίζει να αλλάζει..Η  Αλλαγή ολοκληρώνεται..Αρχίζει να μην μας χωράει πια ο τόπος,  παλεύουμε να βγούμε από την παλιά μας μορφή που μας  στενεύει..Δυνατοί και ασφαλείς, ανοίγουμε τα φτερά μας και  βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά, πιο καθαρά, πιο συνειδητά..

Υπερβαίνουμε τα όρια, οδηγούμαστε προς την Ελευθερία μας..

Η Ευδαιμονία δεν έχει αντίθετο..είναι γαλήνια, ήρεμη, δροσερή..είναι  έκσταστικά όμορφη σαν την ολοκληρωτικά μεταμορφωμένη πια Πεταλούδα!!

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *