Τέχνη, η Αιώνια Αγαπημένη..

ΤΕΧΝΗ,
Κληρονόμος μιας διεφθαρμένης Ιστορίας, με ανάμεικτες, ξεπεσμένες Επαναστάσεις, παράφρονες Τεχνολογίες, ξεπεσμένους Θεούς, αποδυναμωμένες Ιδεολογίες..
Φωτεινότητα, Διαφάνεια, διεισδυτική, μεταμορφωτική Επέμβαση μέσα στις αναλογίες των Αισθήσεων..
Αναζητώντας τις Αισθήσεις.. Τέχνη χωρισμένη από τη Ζωή..
Αληθινή Τέχνη, πέρα από τη ματαιοδοξία της Απομόνωσης, του Αυτοπροσδιορισμού, της Προσκόλλησης σε Αυτοπροστατευτικές Απαιτήσεις και Επιδιώξεις, μακριά από Αυτοδημιούργητες Συγκρούσεις, Διεφθαρμένες Απαιτήσεις, Αντιφατικές Προκλήσεις..
Η Ορμή ενός Πνεύματος που δε θέλει να μπει σε Καλούπια, που δεν αποστεώνεται μέσα από Αξίες και Παραδοχές, μέσα από την Επιθυμία του για Ασφάλεια που γεννά Φόβο, μέσα από τείχη Αντίστασης που εμποδίζουν κάθε Ευαισθησία στην Ομορφιά..
Να μένεις Διαφορετικός κατανοώντας Εσωτερικά τους Νοητικούς μηχανισμούς και τα αλλεπάλληλα Εμπόδια που έχει δημιουργήσει ο Νους..
Να καλλιεργούμε το Εξωτερικό χωρίς να κατανοούμε το Εσωτερικό;;
Η Ανακάλυψη είναι η αρχή της Δημιουργικότητας..
Δημιουργικότητα είναι η κατάσταση Ύπαρξης, εκεί όπου το Μυαλό δραπετεύει από τις Επιδιώξεις της Επιθυμίας, εκεί όπου η ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να δημιουργηθεί όταν υπάρχει ΟΜΟΡΦΙΑ στην Καρδιά μας..
Η Τέχνη της Ζωής απαιτεί Λεπτότητα, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Πνευματική Δραστηριότητα, Βαθιά, Θεμελιώδη, Ακλόνητη ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!!
Να Κατανοούμε αντί να Κρίνουμε, επαναλαμβάνοντας τον Εαυτό μας μέσα στη Σιωπή..
Να Αναζητούμε τη ΧΑΡΑ της Ύπαρξης όχι στα Φαινόμενα, αλλά πίσω από αυτά..
Να φέρνουμε την Ευαισθησία στην Ομορφιά μέσα από την ΑΓΑΠΗ 💖

administrator

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *